7 dic 2010

INFORMACIÓ ÚTIL

Arranca una nova iniciativa per tal d'ajudar als animals que ho necessitin.

Necessitem colaboració!

- CASES D'ACOLLIDA per tal de trovar indrets on els nostres peluts puguin recuperar-se i preparar-se per a un futur formar part d'una familia definitiva. Molts d'ells venen amb moltes pors, sobretot al maltractament i a l'abandó; les cases d'acollida son una eina clau per tal de retornar la confiança als petits. Com més cases d'acollida tinguem a la disposició, més vides podem salvar de les carreteres, de les gàbies i fins i tot del sacrifici.
Aquí a Catalunya encara tenim molta feina entorn als problemes que es presenten, però no podem oblidar-nos de que en altres comunitats autónomes, per exemple, els sacrificis, són un fet ben natural i reiterat. Per això, sempre i quan les condicions ho permetin, intentem donar un cop de mà als animalistes de comunitats veïnes per tal de transportar gossos aquí a Catalunya i cooperar per tal d'evitar més morts doloroses i innecessàries.

- ADOPTANTS: Necessitem la col·laboració de persones responsables i conscients de que adoptar un animal és una decisió que implica un cert sacrifici i un compromís de tot cor amb la vida de l'animal en qüestió. En el moment que adoptem a animal hem de tenir molt clar que la seva vida i les seves condicions dependran bàsicament de nosaltres mateixos.
Adoptar un animal desemparat es un acte d'amor i compromís molt important, i la recompensa es inimaginable. Aquests éssers tant especials t'ho estaran agraint tota la vida.

- COLABORACIÓ: Tota donació o ajuda serà un petit gra de sorra que ens ajudarà a tirar endevant el projecte. Detallem algunes idees per orientar als qui els hi agradaría colaborar amb nosaltres:
Mantes, coixins o llitets per tal d'abrigar i donar millors condicions als animals en acollida.
Pinsos i menjar per tal de poder mantenir-los mentre no tenen casa definitiva o adopció.
Medicaments o donacions: molts d'ells arriben amb molt males condicions, gairebé tots han de rebre atenció veterinària per una cosa o altra.
Difusió dels nostres "afillats" que busquen una llar... ja sigui des del "boca a boca" com per internet.


Us deixem el nostre bloc on podreu tenir més informació.

Entre tots podem canviar mooltes coses. Només cal ACTUAR.

http://adopcionsresponsables.blogspot.com/

CASES D'ACOLLIDA

ELS GOSSETS QUE NECESSITEN CASA D'ACOLLIDA:
(podeu veure la seva informació a gossos en aopció)

LILO:

YOGGY:


RITA:


GOSSOS CAD

AQUESTS GOSSOS HAN ESTAT TROBATS ABANDONATS O PERDUTS A STA. EULÀLIA I ES TROBEN AL CAD GRANOLLERS

PER A MÉS INFORMAIÓ:

686.359.291
adopcionsresponsables@gmail.com


CHESTE

Sexe: mascle

Edat: 1 any i 6 mesos

Dies al CAD: 6 mesos

Descipció: El Cheste és un gos de mida mitjana (14kg) És un animaló molt noble i afable. També li agrada jugar, és molt divertit i gaudeix molt de la companyia de les persones. Pot adaptar-se a viure en un pis si se li dedica temps a l´esbarjo.

El Cheste és un gos de mida mitjana (14kg) És un animaló molt noble i afable. També li agrada jugar, és molt divertit i gaudeix molt de la companyia de les persones. Pot adaptar-se a viure en un pis si se li dedica temps a l´esbarjo.